Lidt om gruppen og hvad vi laver og kan.....

 

Vi bestræber os på at ligge i tidsperioden omkring Kong Valdemar Atterdags regeringsperiode

 

  

Vores lejr er sammensat af soldater og håndværker med følge af kvinder og børn vores soldater kan anvendes til mange ting fra andre markeder kan nævnes byvagter skatteopkrævere, fægtekampe, våben formidling, rustnings formidling, kroslagsmål, internt strid/blodfejder soldaterne imellem, skøgespil/anholdelse af gruppens skøge samt offentlig afstraffelse til ære for publikum hvor publikum kan få lov at kaste grøntsager på vores skøge hvorefter soldaterne slæber hende gennem byen til spot og spee derudover har gruppen lejrliv og levendegørelse.

Desuden vil vi gerne formidle forskellige former for håndværk etc, vi vil gerne formidle forskellige emner gennem små foredrag og vi vil gerne deltage i undervisning af skoleklasser , andre forskellige grupper Spejder etc.

 

© Alif Kracht 2019


Vi bestræber os på at være så autentiske som muligt og fremtræde historisk korrekt og derved kunne give publikum den bedste formidling dette indebærer der ikke bæres (moderne) ting i lejren telefoner osv der ikke ryges foran publikum osv så indtrykket bevares autentisk.

Der er flere i gruppen som har en stor viden inden for middelalderen og/eller har skuespiller erfaring, så større spil kan vi eventuelt også deltage i.

Vi samarbejder gerne med andre grupper og vil gerne kontaktes hvis der er nogen som har interesse i et samarbejde.